Elevii de 10, premiați la Prefectură (Foto)

Absolvenții care au obținut media 10 la Evaluarea Națională a elevilor de clasa a VIII-a și la examenul național de Bacalaureat din acest an în județul Satu Mare, au fost premiați astăzi, 25 septembrie de către prefectul Darius Filip. 

În județul nostru de stimulentele de la Guvern au beneficiat trei elevi.

Este vorba despre: Briana Andreea Fg. Biro de la Liceul Teoretic din Carei; Alex Eduard CS. Mihai de la Scoala Gimnaziala „Balcescu-Petofi” Satu Mare si Iris Roatis, fosta eleva a Colegiului National „Mihai Eminescu” din Satu Mare.

În luarea de cuvânt prefectul Darius Filip i-a felicitat pe elevii premianți și i-a îndemnat ca după finalizarea studiilor să rămână în România.

Potrivit unei hotărâri adoptate in data de 12 iulie de Guvern, sumele acordate sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la Evaluarea Națională, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obținut media 10 la examenul național de Bacalaureat 2018.

De aceste stimulente 345 de absolvenți de clasa a VIII-a care au finalizat EN VIII cu media 10, respectiv 139 de absolvenți de clasa a XII-a care au încheiat cu media generală 10 examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.