Bursa locurilor de munca la Negresti-Oas. Peste 80 de persoane selectate

Bursa locurilor de muncă organizat luni, 24 septembrie la Negrești-Oaș, a fost un real succes. Au fost intervievate 108 persoane, din care 82 au fost selectate în vederea încadrării.

„Au fost prezente peste 180 de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, iar angajatorii – Greif Flexibles, Crișeni SRL, Ciceu SRL și Edilcom SRL – au oferit 74 de locuri de muncă. În cadrul bursei au fost intervievate 108 persoane, din care 82 au fost selectate în vederea încadrării.

Un alt beneficiu al Bursei este că 8 persoane au fost direcționate spre Liceul Ioniță G. Andron pentru a beneficia de programul ”A doua șansă” pentru a urma o formă de învățământ și pentru a obține o certificare.

Un lucru benefic pentru acele persoane care din diverse motive nu și-au putut urma studiile la timp, iar acum se află în imposibilitatea de a-și găsi un loc de muncă.

Vom repeta pe viitor astfel de burse pentru a pune față în față angajatorii aflați în căutare de angajați și negreștenii aflați în căutarea unui loc de muncă”, spune primarul orasului Negresti-Oas, Aurelia Fedorca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.