Inspectori falsi la Satu Mare ! Fac controale prin magazine

Persoane care s-au pretins a fi inspectori sanitar-veterinari au facut controale in mai multe magazine din Satu Mare. Conducerea Directiei Sanitar Veternare Satu Mare atrage atentia asupra acestor impostori.

Iata mesajul conducerii DSV Satu Mare:

“În ultimele zile, am fost semnalați că în unitățile de comercializare a produselor alimentare de origine animală și non animală din județul nostru, au apărut diferite persoane, care se pretind a fi, inspectori ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare și care încearcă să efectueze controale în unitățile sus amintite și să recolteze, diferite cantități de produse alimentare, în special– carne, preparate din carne, lactate – pentru examene de laborator.

Precizăm în acest sens, că inspectori Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare, care participă la acțiuni de control în unități, indiferent de profilul de activitate, se legitimează, cu Legitimație de Serviciu, cu sigla A.N.S.V.S.A., numerotată și vizată la zi, cu ștampila unității și au asupra lor, Ordinul de deplasare (delegație), semnat și ștampilat, de Directorul Executiv al D.S.V.S.A.

Pentru orice fel de sesizări sau reclamații în domeniu, vă rugăm să apelați, la numărul de telefon 0261715956”, spune conducerea institutiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.