Se lucreaza in Cartierul 14 Mai (Foto)

Primăria Satu Mare desfășoară în prezent mai multe lucrări de modernizare a străzilor și trotuarelor din zona cartierului 14 Mai- stadionul Olimpia.

Primarul Kereskényi Gábor și administratorul public Maskulik  Csaba au verificat astazi, 20 septembrie, stadiul lucrărilor.

Astfel, se lucrează pe străzile Parcului, Ioan Neculce, Luceafărului și Anghel Salignyi. Întreaga zonă capătă acum o nouă față. Investițiile în reabilitări de drumuri și trotuare din zonă sunt mai ample și cuprind și străzile Anton Pann, GrigoreUreche, Argeșului, Ilarie Chendi, Bacovia.

„Se lucrează din plin pe str. Parcului, Ioan Neculce, Luceafărului și Anghel Salignyi, o zonă neglijată de ani buni. De la inundațiile din 1970 în acestă zonă nu s-au mai făcut lucrări de reabilitare atât de ample. Vom continua investițiile în tot orașul, pas cu pas!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Continuarea dezvoltării infrastructurii în municipiul Satu Mare este posibilă datorită proiectelor la care s-a lucrat încă de anul trecut. Toate lucrările sunt finanțate de bugetul local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.