O noua competitie reusita, marca ACR-RIDER’S Satu Mare

Poligonul ACR din Satu Mare a gazduit o noua editie a competitiei motoarelor.

Etapele de orientare au fost concepute pentru etapa de noapte in municipiul Satu Mare iar pentru cele de zi in Judetul Satu Mare in localitatile: Lazuri, Botiz, Odoreu, Dorolt, Livada, Iojib, Mediesul Aurit si Babasesti. Aceste etape de orientare se desfasoara pe o circulatie deschisa alaturi de ceilalti participanti la trafic, avand in vedere ca, cel mai important regulament este respectarea regurilor de circulatie. Competitia s-a terminat fara nici un incident sau accident, toti sportivii au ajuns cu bine la finish unde organizatorii au pregatit o masa traditionala: un “gulyas la ceaun”.

Aceste evenimente fac parte dintr-un Campionat Est European intitulat: “CEC ORI CUP 2018” – editia XXII-a cu doua etape: etapa a 7-a (cea de noapte) si a 8-a (cea de zi).

In cadrul aceluiasi concurs a avut loc si Cupa “Somes-Oas” – o competitie cu o traditie veche in Satu Mare, aflandu-se la a 34-a editie.

Concurentii au sosit din: Baia Mare, Timisoara, Satu Mare, respectiv: Polonia, Cehia, Ungaria si Slovacia.

Sambata (15 septembrie) seara dupa terminarea celor patru etape de orientare si indemanare sa organizat o festivitate de premiere la Hotel Aurora din municipiu si s-au decernat cupele si premiile pentru castigatori.

In continuare va prezentam castigatorii:

Castigatorii :

“Cupa SATU MARE” (cuprinzand toti cei 27 de piloti(romani si straini) la indemanare)
1.Morel Andrzej (PL-Opole); 2.Zdenek Drobik(CZ-Hlucin); 3.Setyar Cristian (RO-Timisoara)

“Cupa ACR-RIDER’S” (cuprinzand DOAR cele 10 echipaje din Romania la orientare)
1.Ciclovan Adrian– Bobu Ovidiu (Timisoara); 2. Mateut Dariana- Zaharie Alin (Timisoara); 3.Setyar Cornelia – Setyar Cristian (Timisoara)

“Cupa SOMES-OAS” ( cuprinzand cei 12 piloti inscris la indemanare)
1. Setyar Cristian; 2. Stecka Florin(Satu Mare); 3. Ciclovan Adrian ; 4. Zaharie Alin ; 5. Brezoszki Andrei(Timisoara) ; 6. Kui Ferenc (Satu Mare)

“Campionatul Est European – CEC ORI CUP- 2017” ( cuprinzand cei 16 piloti inscrise in campionatul european la indemanare )
1. Morel Andrzej (PL-Opole); 2. Zdenek Drobik (CZ-Hlucin); 3. Setyar Cristian (RO-Timisoara); 4. Roman Magdolen(SK-Banovce); 5. Panka Marek(PL-Opole); 6,Tinak Marian (SK-Bratislava).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.