Un satmarean, consul al Romaniei la Londra

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Satu Mare, Valentin Macec, a fost numit consul la Ambasada Romaniei de la Londra.

“A fost un moment foarte emoționant pentru colegii noștri, doamna Amalia Pufulescu și domnul Valentin Macec, care au jurat să își pună toate calitățile și priceperea în slujba statului și poporului român, promovând și apărând interesele naționale și cele ale cetățenilor români. Pentru noi, toți ceilalți, a fost un prilej de aducere amintire a începutului carierei, dar și de reflecție cu privire la cum ne putem îmbunătății activitatea pentru a duce la îndeplinire obiectivele misiunii”, a declarat ambasadorul Dan Mihalache la ceremonia de depunere a jurământului.

Macec a candidat pentru functia de primar al municipiului Carei în anul 2008. Pentru scurt timp a indeplinit si functia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, iar apoi a ajuns la Bucureşti în conducerile unor companii naționale precum Tarom sau Transgaz, la Ministerul Transporturilor dar și în Direcția Logistică a Ministerului de Externe de unde a fost numit recent în postul de consul la Londra.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.