Vicecampionul olimpic Ioan Snep, Cetatean de Onoare al orasului Negresti-Oas (Foto)

Elena Mîndru și Orchestra Română de Tineret au oferit sâmbătă (8 septembrie) seară un concert extraordinar de jazz simfonic la Negrești-Oaș. La eveniment a participat si ministrul Tineretului si Sportului, deputatul social-democrat Ioana Bran.

“Este lăudabilă inițiativa Elenei Mîndru de a oferi astfel de concerte în orașele mici ale țării, care rar au acces la spectacole de această talie, în care publicul este invitat să se apropie și să se bucure de muzica live, simfonică și de jazz și să cunoască mai bine cultura și valorile muzicale naționale și internaționale. Spectacolul de aseară a avut și o încărcătură emoțională aparte, pentru că a fost precedat de o ceremonie prin care negreștenii au arătat că știu să-și respecte tradițiile și oamenii valoroși.

La împlinirea a trei decenii de când a cucerit medalia de argint la canotaj la Jocurile Olimpice de la Seul 1988, vice-campionul olimpic Ioan Șnep a fost premiat cu cea mai înaltă distincție a orașului: titlul de cetățean de onoare. Îl felicit pe domnul Ioan Șnep pentru această distincție care îi răsplătește întreaga carieră și îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru sportul românesc”, spune ministrul Ioana Bran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.