Investitii de peste 3 milioane de lei in scolile din municipiul Satu Mare (Foto)

Primăria Satu Mare a investit 3,4 milioane de lei în renovări, reabilitări și dotări la școlile din municipiu. Astfel, noul an școlar poate să înceapă în condiții dintre cele mai bune. Primarul Gabor Kereskenyi a verificat stadiul lucrărilor şi modul în care sunt respectate termenele prevăzute pentru finalizare.

”Ne-am străduit în ultimii doi ani să investim în reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ. Luni, preșecolarii și elevii din Satu Mare vor începe cursurile în condiții dintre cele mai bune. Proiectele noastre în Educație continuă până în momentul în care fiecare unitate de învățământ din Satu Mare va fi la standardul dorit de către noi toți. Pentru că educația stă la baza unei societăți sănătoase, iar în Satu Mare învățământul este un domeniu prioritar”, a declarat primarul Gabor Kereskenyi.

Suma de 3,4 milioane de lei a fost folosită pentru lucrări de reabilitare a clădirilor, reparaţii branşamente, înlocuire acoperiş, tâmplărie, instalaţii sanitare şi pardoseli, achiziția de diverse bunuri și echipamente. Totodată, acolo unde situaţia a impus, mobilierul deteriorat a fost înlocuit cu unul nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.