Marsul motocilistelor ! A murit intr-un cumplit accident (Foto)

Motociclistele din Satu Mare pregatesc un mars in memoria lui Geza Kosa, care s-a stins zilele trecute in urma unui accident de circulatie ce a avut loc in judetul Sibiu. Locul de intalnire este la benzinaria OMV de pe Lucian Blaga, miercuri, 8 august la ora 19.00. 

“Cu mare tristete anunt ca sambata a avut loc un cumplit accident de masina in care au fost implicati doi motociclisti, prietena noastra Anca Aeb si iubitul ei Geza. Ea se afla inca in stare grava, insa iubitul ei a plecat sa se plimbe pe drumuri mai bune, sus, in ceruri … Motoclistele din Satu Mare, vrem sa mergem pana la Monumentul motociclistilor decedati din Viile Satu Mare, sa aprindem o lumanare si sa depunem o coroana in memoria lui Geza. Vom porni miercuri, de la ora 19.00, de la OMV de pe Lucian Blaga. Oricine doreste sa ni se alature, este binevenit ! Toate gandurile noastre bune merg catre Anca ! Suntem alaturi de ea !

Va reamintim ca un cumplit accident de circulație a avut loc sâmbătă, pe Drumul Național 14 (DN 14), în județul Sibiu. O femeie în vârstă de 37 de ani, aflată în tranzit, în timp ce conducea un autoturism pe sensul de mers dinspre Mediaș spre Sighișoara, după ce a efectuat o manevră de depășire a unei coloane de vehicule, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Femeii de 37 de ani, Anca Ivan, aflata la volan și a pasagerului din dreapta, în vârstă de 38 de ani, Geza Kosa au suferit rani grave.

Cei doi, Anca și Geza, erau parte din comunitatea moticicliștilor din Arad. In urma ranilor suferite, Geza s-a stins pe patul de spital. Anca Ivan (Anca Aeb – așa cum o știu prietenii de pe Facebook) este încă în viață.

Un Comentariu la "Marsul motocilistelor ! A murit intr-un cumplit accident (Foto)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.