Patru noi cvartale de parcari, modernizate (Foto)

Astăzi, 3 august,a avut loc recepția tehnică la terminarea lucrărilor de modernizare a patru cvartale de parcări, după ce comisia de recepție, alcatuita din personalul specializat din cadrul Primăriei Satu Mare, dirigintele de șantier, executantul și specialiștii din cadrul Inspectoratului Județean în Construcții au făcut o vizită în teren pentru a verifica modul în care executantul a respectat cerințele din proiect.

“Alături de comisia de efectuarea a recepție, am participat la verificarea lucrărilor de modernizarea a patru cvartale de parcări situate în Micro 17, respectiv în Carpați II. În cadrul acestor proiecte a fost inclusă și amenajarea trotuarelor și a căilor de acces la intrarea în blocuri. În următoarea perioadă vom face o nouă vizită în aceste cartiere pentru a vedea și modul în care executantul a respectat cerințele din proiect privind derularea lucrărilor de amenajare a celorlate cvartale care se află încă în lucru”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

Astfel s-au executat lucrări la fundație, amenajarea platformei asfaltate pentru parcările propriu-zise, amenajarea trotuarelor și a căilor de acces la intrarea în blocuri, aducerea la nivel a căminelor pentru scurgerea apelor pluviale, marcaje rutiere și marcarea locurilor de parcare.

Comisia a constat admiterea recepeției pentru toate cele patru cvartale de parcări:

-Cvartalul delimitat de străzile Cibinului, Bârgăului, Fântânelele, Codrului;
-Cvartalul delimitat de Bulevardul Lucian Blaga, străzile Bârgăului, Ganea;
-Cvartalul delimitat de străzile Brașov, J.L Calderon, Belșugului, Jocului;
-Cvartalul delimitat de blocurile nr. 1A, 1B, 3A, 5, 7, 9A, 9C, 11 de pe str. Ostrovului.

Valoarea lucrărilor de modernizare a celor patru cvartale de parcări este de peste 1,2 milioane lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.