Cursuri gratuite pentru sute de manageri din Regiunea Nord-Vest

Aproximativ 500 de persoane din conducerea unor companii private din patru judeţe ale Regiunii Nord-Vest – Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Sălaj şi Satu Mare – vor putea urma, gratuit, cursuri de perfecţionare, în cadrul unui proiect cu finanţare europeană în valoare de peste 1,5 milioane de lei.

“Într-un context al schimbărilor permanente din mediul economic, managerii au nevoie de noi competenţe pentru adaptarea activităţilor la dinamica sectoarelor economice, dar şi pentru asigurarea viabilităţii pe termen lung a afacerilor pe care le conduc. În aceste condiţii, se impun noi paradigme manageriale, remodelări de procese, noi strategii de dezvoltare organizaţională şi a resurselor umane”, a declarat azi, 2 august, Camelia Arion, expert activităţi intraregionale din Sălaj.

Potrivit acesteia, managerii vor putea beneficia de cursuri în domeniul managementului inovării, managementului de produs, lean managementului, managementul riscului şi chiar mini MBA în domeniul dezvoltării strategice, toate aceste cursuri finalizându-se cu certificate recunoscute naţional şi internaţional. Pentru antreprenori, vor fi disponibile programe de formare antreprenorială şi seminarii de management strategic. Totodată, 15 firme mici vor fi sprijinite în demersul lor de planificare strategică a activităţii.

Sectoarele economice eligibile sunt: turism şi ecoturism; textile şi pielărie; lemn şi mobilă; industrii creative; industria auto şi componente; tehnologia informaţiilor şi telecomunicaţii; procesarea alimentelor şi băuturilor; sănătate şi produse farmaceutice; energie şi management de mediu; bioeconomie, biofarmaceutică şi biotehnologii.

Cei care doresc sa se înscrie în cadrul proiectului pot să completeze formularul online la adresa http://cciabn.ro/bistritaprofesionala/inscriere/, până cel târziu la data de 31 august 2018.

Valoarea totală a proiectului este de 1.564.579,12 lei, din care cofinanţarea UE este în valoare de 1.329.829,20 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.