Tribunalul Maramures are un nou presedinte. A profesat si la Satu Mare

Incepând cu data de 15 iulie, funcţia de presedinte al Tribunalului Maramures va fi îndeplinită de judecătorul Stamate – Tămăşan Nicolae, vicepreşedintele Tribunalului Maramureş, numit în funcţie la data de 4 iulie, de către Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

Numirea s-a făcut ca urmare a promovării de către judecător a concursului pentru ocuparea funcţiilor de conducere organizat prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, la Bucureşti, în perioada 23.03.2018 – 28.06.2018, acesta fiind declarat admis cu media finală 9,420.

Stamate-Tămăşan Nicolae s-a născut la data de 14 martie 1980 în municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, este căsătorit şi are trei copii.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, profesând ulterior ca avocat în cadrul Baroului Bucureşti. Din anul 2010 îşi desfăşoară activitatea ca judecător, profesând, pe rând, la Judecătoriile Satu Mare şi Baia Mare, la ultima deţinând şi funcţia de vicepreşedinte, şi la Tribunalul Maramureş, Secţia I civilă.

La data de 1 ianuarie 2018 a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Maramureş, din data de 13 aprilie a.c. asigurând şi interimatul funcţiei de preşedinte, rămasă vacantă ca urmare a eliberării din funcţie, prin pensionare, a judecătoarei Lihet Cristina-Laura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.