Pearl Beauty Center are un nou specialist la tratamente faciale, 13 ani experiență profesională

Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center vă întâmpină cu o echipă de profesioniști și tratamente faciale de premium și calitate. Pe această cale vă anunțăm faptul că la echipa noastră s-a alăturat o cosmeticiană cu experiență vastă în tratamente faciale. Vă asigurăm că experința ei este în serviciul clienților.

Antonela Balog a lucrat ca și cosmeticiană peste 13 ani ani și ca lector timp de 4 ani. A predat cursuri de cosmetică, are experiență și din punct de vedere al studiilor realizate și a practicii în tratamentele cosmetice și de înfrumusețare. Este pasionată de cosmetică și a reușit să-și facă o carieră de apreciat în acest domeniu. Acest lucru este foarte important deoarece, experiența cosmeticianului combinat cu cele mai noi tehnologii ajută la obținerea celor mai bune rezultate în urma aplicării corecte a tratamentului, personalizat pentru fiecare pacient, în funcție de caracteristicile și problemele pielii sale.

Ea însăși spunea: “Sunt pasionată de cosmetică în adevăratul sens al cuvântului, chiar nu mă văd făcând carieră într-un alt domeniu. Nu contează atât de mult ceea ce faci pe cât contează câtă dragoste pui în ceea ce faci. Mi-am dorit o evoluție pe plan profesional, iar Pearl Beauty Center, ce are în dotare cele mai bune aparate și cele mai noi tehnologii disponibile pentru saloanele din România, a reprezentat oportunitatea ideală pentru mine și a venit la momentul potrivit. Împărtășim aceleași principii ale calității și profesionalismului, din acest motiv, sunt convinsă că fiecare client va beneficia de cele mai bune rezultate posibile. Vă aștept cu drag la salon.”

Alege salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Cebter pentru a-ți redescoperi frumusețea și tinerețea!

Poți face un tratament nou de lifting facial cu Face Lift PRO cu tehnologie HIFU care este o metodă inovatoare ce poate înlocui liftingul chirurgical. În urma tratamentului scapi de riduri, de problemele cutanate create de excesul de sebuum și porii dilatați și astfel aspectul pielii este reîntinerit. Specialiștii în domeniul tratamentelor de îmbunătățire a frumuseții tenului apreciază tehnologia HIFU.

Faptul că o femeie pleacă fericită de la Pearl Beauty Center, este cel mai mare câștig al nostru.

Multe cliente au făcut terapia Oxigenera, de oxigenare celulară cu oxigen hiperbaric și de regenerare celulară. Au fost uimite de rezultate, tenul lor a devenit mai tânăr și mai frumos. Oxigenera oferă rezultate excelente de lifting facial datorită oxigenului de puritate medicală 98%, pe care nimeni nu le poate obține printr-o altă tehnologie.

În ziua de azi femeile vor să-și reducă la minim problemele de piele și să-și păstreze frumusețea de aceea aleg tratamente faciale profesionale. Avem astfel de tretamente faciale de mezoterapie cu dispozitivul MessoPen cu fiole BCN (cu minerale, vitamine, elastină, colagen, acid hialuronic, extracte din plante și altele). Acestea conțin elemente active ce pot rezolva orice problemă a pielii – riduri pronunțate, pete pigmentare, acumulările de grăsime la obraji și bărbie, ten obosit, palid, lipsit de fermitate, etc.

La salon se fac și tratamente de Microdermabraziune cu particule de diamant, care elimină ridurile și previn îmbătrânirea pielii. De asemenea avem și tratamente clasice cu produse Bruno Vassari care pot rezolva orice problemă a tenului îmbunătățind aspectul în mod viizbil. Celebrul brand Bruno Vassari este în topul listei cu produsele de îngrijire a tenului și pielii corpului, profesionale. Specialiștii esteticieni din întreaga lume cunosc deja succesul și calitatea excepțională a produselor acestui brand.

Toate tratamentele de la noi de la salon sunt profesionale, la o calitate premium și au prețuri accesibile, în conformitate cu performanța tehnologiei. Rezultatele sunt foarte bune și durabile în timp.

Vă așteptăm la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

Ne puteți urmări postările și pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/pearlbeauty.ro pentru a afla noutățile despre tratamentele faciale și corporale, dar și pe blog – http://pearlbeauty.ro/ unde sunt prezentate toate terapiile de la salon.

Dacă aveți întrebări nu ezitați să ne contactați.

Adresa este: Satu Mare, Strada Avram Iancu, Nr. 58 cu intrare de pe Strada Andrei Muresanu, Nr.23.

Programări și detalii: 0374490681

Cădar Marius

https://cadarmarius.ro/

https://www.facebook.com/cadarmarius/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.