Crezi ca stii tot ce trebuie despre seminee? Vezi ce spun specialistii

Un șemineu s-a dovedit a fi de a lungul timpului o operă de artă, mai ales cel cu focar deschis. Acesta este cel mai spectaculos din punct de vedere al imaginii şi ambianţei oferite de către focul ce arde în focar. Chiar dacă acestea oferă căldură doar în zona din apropiere și atât timp cât focarul este alimentat cu lemne, ele rămân în preferințele și alegerile iubitorilor de șeminee.

Elementele de bază sunt camera de ardere, racordul la coșul de fum, hota și racordul de aer proaspăt. Toate aceste elemente trebuie să fie proiectate în armonie și construite cu mare grijă pentru a îndeplini condițiile funcționării corecte. Acest articol se oprește asupra importanței coșului de fum profesional și a construirii lui de către un specialist îndomeniu.

Coșul de fum este absolut necesar pentru ca un semineu să funcționeze în condiții de siguranță. Este elementul cel mai vulnerabil și este esențial să fie construit de către un expert care întelege atât partea de meșteșug cât și partea tehnică. Diverse studii au aratat că datorită coșurilor de fum incorect construite, anual ard peste 2000 de case. Un coș de fum profesional, montat corespunzator, crește eficiența sistemului de încălzire.

Fiind unealta de eliminare a fumului din focar, acesta trebuie dimensionat corect și exact și asta pentru că o dimensiune eronată poate duce la ineficiență sau chiar nefuncţionalitate. Aceste coșuri de fum sunt izolate din punct de vedere termic, așadar acestea pot fi amplasate atât în exteriorul locuinței, cât și în interior. De asemenea, acest tip de coșuri scad probabilitatea de autoaprindere, deoarece prezintă proprietatea de anticorozivitate.

Fiecare casă are câteva locuri cu semnificație. Pe parcursul vieții unei familii, șemineul este locul care înseamnă ceva pentru toți. El trebuie gândit în așa fel încât să devină un loc de taină. Așa că dacă te-ai hotărât să adaugi un plus de confort, eleganță și să aduci un nou obiect de decor în locuința ta sau dacă vrei să ai peste ani amintiri frumoase create în jurul șemineului, tot ce trebuie să faci este să apelezi la Șeminee Sibiu. Îți vor oferi consultanță gratuită pentru a lua cea mai bună decizie, adaptată bugetului și nevoilor tale. Designul şemineului tău va fi realizat de către designeri de interior foarte pricepuți care vor avea grijă ca imaginea şemineului să fie exact dorința ta şi să se încadreze perfect în stilul şi arhitectura locației.

Diverse modele de semineu centrala, șeminee electrice, focare deschise sau închise, coșuri de fum, silicat de calciu, usa de semineu și alte accesorii pentru o bună întreținere, găsești la specialiștii de la Sibiu, care fac parte din grupul PEFOC.ro.

Buna funcționare a șemineului și mulțumirea clientului este condiționată de profesionalitatea si devotamentul specialistului pentru profesia sa și dorința de a respecta normele de siguranță și rezistență. La PEFOC, totul a început cu o afacere de familie care ulterior s-a transformat într-un brand cunoscut la nivel naţional. O afacere în care se munceşte cu dăruire, pentru a încânta toți clienții cu produsul finit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.