Ambasadorul Turciei, autorități centrale și locale participă la Satu Mare la cel mai mare eveniment economic al anului

Zeci de persoane, reprezentanți ai mediului de afaceri și ai mediului public, participarea azi, 5 iulie la Forumul economic “INVEST in Satu Mare”, la Hotelul Poesis. Forumul este organizat din inițiativa deputatului Octavian Petric și de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), condus de Florin Jianu.

La eveniment participa si ambasadorul Republicii Turcia la București, Excelența Sa Osman Koray Ertaş, care este însoțit de Güven Güngör – președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România, de Ömer Süsli – Președintele Consiliului de Afaceri Turcia – România și de alți 11 oameni de afaceri turci care desfășoară afaceri de succes în țara noastră și sunt interesați să investească în zonă.

La eveniment mai participa si președintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România, Florin Jianu, directorul general al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Alexandru Petrescu, secretarul de stat din Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Paula Pîrvănescu, secretarul de stat în Ministerul Finanțelor, Florin Iura, reprezentanți ai unor asociații patronale din Nord-Vestul țării și un număr important de reprezentanți ai mediului de afaceri din Satu Mare și ai autorităților locale.

Forumul este organizat la iniţiativa deputatului Octavian Petric, vicepreședinte al Comisiei pentru Industrii și Servicii din Camera Deputaţilor și președinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Republica Turcia, şi a lui Florin Jianu, preşedintele CNIPMMR.

Scopul declarat al Forumului este de a pune la aceeași masă diferiţi actori ai mediului de business, public, politic şi diplomatic, pentru a genera noi oportunităţi de dezvoltare economică a judeţului Satu Mare și de a ajuta firmele locale să-și dezvolte companiile ori să inițieze noi afaceri, inclusiv parteneriate de import-export.

Forumul Invest România – Satu Mare se afla la a VIII-a ediție națională, după evenimente similare care au avut loc în județele Constanța, Galați, Prahova, Arad, Târgu Mureș, Bacău, Ialomița.

Componența delegației Asociației Oamenilor de Afaceri Turci -TIAD însosiți de ES Domnul Koray Ertaș – Ambasadorul Republicii Turcia, consilierul economic Hakki Burutçu, președintele TIAD Güven Güngör și președintele Consiliului de Afaceri Turcia – România – DEIK, Ömer Süsli.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.