A fost lansat Satu Mare City App

În cadrul unui eveniment festiv ce a avut loc azi, 5 iulie a fost lansată, oficial, noua aplicație a Primăriei, Satu Mare City App.

A fost făcută o prezentare amănunțită a platformei Satu Mare Smart City, a principalelor sale funcționalități și vor fi anunțate și principalele priorități de investiții ale municipalității în dezvoltarea conceptului de oraș inteligent.

„Trecerea la o societate informaţională şi la o economie bazată pe cunoaştere prin utilizarea tehnologiilor digitale şi a internetului contribuie la maximizarea beneficiilor pentru societate, creşterea productivităţii şi competitivităţii şi a numărului locurilor de muncă. Astfel, am considerat că implementarea acestui proiect trebuie să se bazeze pe trei componente majore: sistemul intern de management al documentelor, aplicaţia mobilă şi pagina web, toate trei fiind compatibile şi interconectate. Următorul component important de management digital pe care îl vom dezvolta se va referi la implementarea unei reţele a senzorilor prin care vom eficientiza serviciile publice: transportul în comun, siguranţa publică, precum şi alte provocări în domeniul digitalizării”, spune primarul Kereskenyi Gabor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.