Proiect pentru dezvoltarea antreprenoriatului rural

SC PROVIVO SRL SATU MARE anuntă finalizarea proiectului “FORMAREA COMPETENTELOR DE ANTREPRENORIAT RURAL LA TARANII DIN MICROREGIUNEA MARA-NATUR”, cod proiect C1920011X106562600558/05.04.2018. Grupul țintă al proiectului a fost reprezentat de 100 de cursanţi din microregiunea Mara-Natur.

Obiectivul proiectului a constat în instruire teoretică şi practică a cursanţilor în patru locaţii din microregiunea Mara-Natur, anume Cernesti/Copalnic-Mănăștur, Cupseni, Sacalaseni/Coruia si Baia Sprie, judetul Maramures, in perioada aprilie-iulie 2018.

Cunoştinţele teoretice dobândite în zilele de curs au fost completate cu activităţi practice desfăsurate la: Ferma pomicolă Homorodu de Jos, jud. Satu Mare; Fabrica de prelucrare a laptelui din Boiu Mare, jud. Maramures; Carmangeria si ferma de creştere a porcilor din rasele Mangaliţa şi Bazna, Lapusel, jud. Maramureş; precum şi la Fabrica de procesare a legumelor, fructelor şi produselor din flora spontană din Baiţa, jud. Maramures.

Pentru informații suplimentare vă invităm să contactaţi managerul de proiect, ing. Ioan Pop, e-mail: ioanpop_sm@yahoo.com, telefon 0722260843.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.