Cine se face vinovat de accidentul de la Ciuperceni ? Detalii din ancheta

Din primele cercetări efectuate in urma accidentului de miercuri (27 iunie) seara de la Ciuperceni, vinovată pentru producerea tragediei se face o tânără șoferiță care nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul din fața ei. In accident au fost implicati si mai multi muncitori de care urmau sa intre in tura de noapte la fabrica din Vetis. 

“Am fost sesizați de către dispeceratul 112 al Poliției Satu Mare despre faptul că pe DN19, între localitățile Botiz și Ciuperceni, s-a produs un eveniment rutier, implicate fiind 3 autoturisme și care au rezultat victime omenești”, a declarat pentru DIGI 24 agent șef adjunct Ionuț Chiș, de la Serviciul Poliției Rutiere Satu Mare.

Din ancheta politistilor reiese ca un autoturism Dacia Logan, în care se aflau trei femei și care circula regulamentar dinspre Satu Mare spre Livada, a fost acroșat din spate de un vehicul de teren, condus tot de o femeie.

“Șoferiţa a spus că la spate a lovit cealalta mașină și atâta și nu știe nici ea nimic”, spune o prietenă a celor din autoturismul Dacia Logan.

După ce a lovit din spate autoturismul, soferița mașinii de teren a acroșat și un microbuz care circula din sens opus.

“- M-a sunat cineva să vin că a fost implicată în accident și am venit și ea e la spital acum.
– Ce s-a întâmplat?
– Nu știu nimic, că nimeni nu ne spune nimic. Acum Poliția o să constate”, a spus tatăl șoferiței care conducea vehiculul de teren.

În microbuzul care aparține unei firme din comuna Vetiș, se aflau mai mulți muncitori.

Ca urmare a accidentului, sute de autoturisme, TIR-uri și microbuze au așteptat în coloană.

Circulația în zonă a fost inchisa aproximativ 3 ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.