“Bucuria verii” ! Cel mai asteptat moment !

“Bucuria verii” este, de patru ani, unul dintre cele mai așteptate momente de către cei de la Centrul de Recuperare pentru Copii cu Handicap Satu Mare.

Scopul acțiunii este acela de a petrece clipe minunate cu copiii și oamenii învingători în lupta cu suferința și de a aduce un zâmbet pe fețele copiilor și o lacrimă de bucurie. Totodată acțiunea își dorește creșterea gradului de conștientizare în rândul comunității despre existența centrului și a serviciilor acordate copiilor cu dizabilități de patru ani.

Cele mai importante obiective ale acțiunii sunt acelea de a sensibilizarea persoanele din comunitate cu privire la copiii cu dizabilități și de eliminare a barierelor de integrare ale acestora în comunitate. Organizatorii își doresc și susținerea familiilor cu copii cu dizabilități de a fi în continuare alături de micuți și încurajarea comunității de a se implica mai mult în sprijinirea familiilor speciale.

Frumosul eveniment va avea loc vineri, 29 iunie de la ora10.00 la CRCH Satu Mare, strada George Călinescu nr. 1.

Copiii vor avea parte de joc și voie bună, pictură pe față, modelaj de baloane, joacă cu baloane uriașe de săpun, dans cu mascotele Mickey și Minnie, sărituri pe trambulină, acțiuni coordonate de Gașca Festiland.

Părinții se vor întrece demonstrându-și calitățile la următoarele categorii: ”Cea mai gustoasă și aspectuoasă prăjitură”, ”Cel mai talentat cuplu de dansatori”, ”Cel mai îndemânatic părinte”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.