Martor la procesul lui Rentea: Îmi spunea să intrăm peste cineva

Procesul lui Răzvan Rentea, acuzat de tripla crimă de la Apa, a continuat azi, 27 iunie cu audierea lui Stefan Leleți și al fiului acestuia, Ștefan Ludovic Leleți. Acesta din urmă a venit și cu acuzații grave la adresa lui Răzvan Rentea. 

Acesta a declarat în fața instanței că îl cunoaște pe Rentea de aproximativ 11-12 ani, acesta din urmă fiind prieten cu fiul său, Ștefan Ludovic Leleți. Martorul a spus în fața instanței că Rentea era disperat după jocurile de noroc. Cu toate acestea, între cei doi nu existau discuții despre bani între cele două părți. Însă fiul lui Leleți mai primea bani de la Rentea, dar a fost vorba despre sume mici.

La bara martorilor a ajuns și Ștefan Ludovic Leleți. Martorul a declarat că ultima dată la văzut pe Rentea la un casino din centru, unde acuzatul juca la ruletă și că acesta era foarte agitat deoarece pierdea bani. Asta s-a întâmplat cu puțin timp înainte de arestarea acestuia.

Ludovic Leleți a venit și cu acuzații destul de grave, susținând că Rentea ii propunea adesea tot felul idei: să vândă mașini second-hand hand, să intre peste cineva in casa, etc. Leleți mai spune că Rentea își urmărea soția dar și pe concubina sa, Renata.

“Mi-a spus să dăm un pont undeva. Venea cu tot felul de idei. Să intrăm peste cineva. I-am zis că eu nu mă ocup cu așa ceva. Eu mă ocup de mașini”, spune Leleți.

Următorul termen a fost stabilit pentru data de 9 iulie. La acest termen vor fi audiați, în calitate de martori, vecinii victimelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.