Loc de joaca, lasat in paragina: “Unde sunt autoritatile ?” (Foto)

Tobogan rupt la un loc de joaca din Cartierul Soarelui, dar si gropi si cabluri lasate la vedere. Aceasta este imaginea descrisa de o satmareanca. Femeia este revoltata din cauza nepasarii autoritatilor locale. 

“In atentia Primariei municipiului Satu Mare, a domnului primar Kereskenyi Gabor, as dori sa intreb ce se intampla cu “locul de joaca” din cartierul Soarelui situat intre cele doua blocuri de pe Uzinei nr. 21, denumite si “fostele camine Unio”.

Daca se poate numi loc de joaca, in urma cu cca 1 an si jumatate, la adresa sus mentionata, a fost amplasat un tobogan si doua leagane. De atunci in mod sigur nu a trecut nimeni de la Primarie sa verifice starea de functionalitate a lor. Spun asta pentru ca toboganul este rupt de un an de zile, nu se poate folosi, iar pamantul de sub leagane a fost spalat de ploaie fiind dificil de folosit de catre cei mici. Unde sunt autoritatile insarcinate cu verificarea locului de joaca ?

Se intelege faptul ca in aceste doua blocuri stau si familii mai modeste, stau familii ale caror etnie este alta decat cea romana, insa consider ca fiecare om are sau cel putin ar trebui sa aiba drepturi egale. Si copiii din aceste doua blocuri ar trebui sa se bucure in mod egal ca si copiii de etnie romana, de acest loc de joaca. Ori faptul ca s-a creat acest loc de joaca este destul? Consider ca nu. De asemenea va rog sa ma sfatuiti cum sa le mai explic copiilor mei de ce nu se pot folosi de acest loc de joaca? Cum sa mai gestionez plansetele lor cand se zbat in brate nedumeriti din cauza faptului ca nu se pot folosi de locul cu pricina?

In ultimul rand, as dori sa intreb cine este responsabil de astuparea gaurilor formate in urma unor reparatii, presupun, la reteaua electrica. Zac de mai bine de o luna gropi in curte cu cabluri de curent la vedere.

Cu stima si respect, va multumesc anticipat pentru raspunsuri in numele tuturor locatarilor din aceste doua blocuri, fiind peste 100 de familii”, spune o satmareanca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.