CFR a anunțat trenurile sezoniere către Litoral. Satu Mare – Mangalia, 20 de ore !

CFR a anunțat lista completă a trenurilor sezoniere care, de la final de iunie, vor face legătura între orașe din toată țara și stațiunile de pe litoral. Cel mai lung traseu, de 20 de ore, este între Satu Mare și Mangalia.

Cum CFR are sub 800 de vagoane și cum aglomerația de pe tren a crescut de când studenții au primit gratuitate, călătoriile către și de la mare nu vor fi ușoare. În plus, găsirea unui loc va fi complicată, chiar și cu 10 zile înainte. CFR spune că cele mai lungi trenuri vor avea în compunere 12-14 vagoane.

CFR spune că, începând din data de 29/30 iunie 2018 se pune în aplicare programul estival de circulație “Trenurile Soarelui“. Până la data de 9 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura zilnic legături directe din toată țara către staţiunile de la Marea Neagră, către Delta Dunării şi retur.

Între Satu Mare și Mangalia călătoria durează aproape 20 de ore, iar între Oradea și Mangalia drumul este 18 ore. De la Târgu Mureș drumul durează 12 ore, iar de la Iași, 10 ore. Va exista și un tren direct Reșița – Mangalia, cu timp de parcurs 15 ore.

Iata lista cu trenurile sezoniere:

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.