S-a nascut odata cu Romania. Povestea Mariei Cadar (Foto)

E cea mai lungă zi din an! Ar fi avut timp pentru toate, dar s-a trezit înaintea răsăritului să se primenească, să-și aștepte oaspeții. Vorbim despre Maria Cadar din Ghilești care anul acesta, pe 20 decembrie, va împlini 100 de ani.

Mamă a doi copii, bunică și străbunică, femeia născută odată cu România a trăit tot ceea ce putea trăi un om în viață. De la bucurii până la necazuri, de la vremuri cu pace până la ororile războiului, dar le-a biruit pe toate, iar azi, 21 iunie, aproape de împlinirea vârstei de 100 de ani ne-a demonstrat tuturor că în viață este important să primești totul și să oferi totul.

Reprezentanții structurilor județene Ministerului Afacerilor Interne impreuna cu prefectul judetului Darius Filip au făcut o scurtă vizită la Ghilești, ocazie cu care i-au oferit câteva cadouri simbolice: drapelul centenar, emblema, mesajul doamnei ministru de felicitare, un tort și un buchet de flori.

“S-a bucurat nespus de vizita noastră. Ne-a primit cu emoție și luciditate, lansându-ne invitația de a-i fi alături pe 20 decembrie atunci când va împlini 100 de ani, iar noi toți, i-am promis că vom fi prezenți”, spun oaspetii Mariei Cadar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.