Concluziile expertizei: Meszaros Zsombor a mintit ! Criminalul ramane dupa gratii (Foto)

Meszaros Zsombor, barbatul acuzat de uciderea concubinei sale, spune ca este nevinovat. Azi, 21 iunie au sossit rezultatele expertizei, iar testul poligraf a relevat faptul ca inculpatul i-a mintit pe anchetatori.

pana pe data de 9 august instanta din Satu Mare asteapta si rezultatele exspertizei genetice in dosarul de omor in care Meszaros Zsombor este acuzat. Cu toate concluziile expertizei prezentate la sedinta de astazi, inculpatul a declarat in fata instantei ca este nevinovat.

Va reamintim ca in noaptea de 13 spre 14 iulie 2017, Meszaros Zsombor, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe L. N. J., cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Crima a fost comisă pe Drumul Careiului din Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate.

Ulterior, criminalul a pus cadavrul femeii în portbagaj iar maşina a fost abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de anchetatori în seara de 17 iulie, aceștia fiind alertați de dispariţia victimei de către aparţinătorii femeii.

Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de gelozie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.