Tabără de limba engleză. Unde si cand

Copiii cu vârsta între 7 si 13 ani sunt asteptati, in perioada 8-13 iulie, in tabara de limba engleza la Centrul de Recreere Kentaur din localitatea Atea. Sunt disponibile 26 de locuri și se ocupă în ordinea înscrierilor. Copiii vor sta în camere, separați (fete – baieti) dar ținând cont de vârsta și de preferințele lor.

Tabăra de limba engleză de la Atea cuprinde activități de comunicare în limba engleză, jocuri, cântece, activități recreative în aer liber, concursuri, organizarea unor seri tematice distractive, precum și tradiționalul foc de tabără.

Vor fi alături de organizatori Emilio (20 de ani) și cu Fernanda (22 de ani) din Mexic, voluntari internaționali. Ei sunt pasionați de sport, de filme și de călătorii, foarte deschiși și foarte prietenoși și abia așteaptă să îi cunoască pe copiii care vor veni în tabără și să organizeze, pentru aceștia, activități educative, recreative și jocuri. În plus, o vor fi seri culturale în care copiii vor învăța mai multe despre cultura Mexicului.

Centrul se întinde pe o suprafață de 4 ha, având pensiune, camping, terasă cu grill, trambulină pentru copii, toate amenajate pentru a oferi copiilor satisfacția petrecerii timpului în aer liber. Cei mici au posibilitatea de a vedea cai, măgari, gâște, iepuri, porci mangalița și vietnamezi.

Copiii doritori, pot participa și la activități outdoor gen echitație, unde se vor utiliza echipamente de protecție adecvate (harnașament, căsti de protecție), iar copiii vor fi îndrumați, supravegheați și ajutați de specialiști; orele de călărie se fac în manej sau pe trasee din împrejurimile pensiunii. Activitățile de echitație sunt doar la cerere și se efectuează la supracost.

Costul taberei este de 700 RON/copil și include: 5 nopti cazare în camere de 6 locuri, cu baie proprie, masă pe perioada taberei (pensiune completă și gustare), activități în limba engeză. La cerere, se poate asigura și transportul, contra cost.

Cazarea se face în prima zi de tabără începând cu ora 17.00 (prima masă este cina), iar predarea camerei se face în ultima zi de tabără începând cu ora 15.00 (ultima masă este prânzul).

Pentru înscrierea în tabară se plătește un avans de 300 RON/copil, diferența urmând a se plăti în ziua începerii taberei.

Pentru detalii și înscrieri: Pop Olivia – 0726-666-080; Bodnar Agota – 0742-071-696.

Un Comentariu la "Tabără de limba engleză. Unde si cand"

  1. Pingback: Stiri din Satu Mare – Satmareanul

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.