Se reiau lucrarile pe Podul Decebal ! Ce spune conducerea Primariei

De saptamana viitoare, Podul Decebal intra in reabilitare a anuntat azi, 15 iunie conducerea Primariei Satu Mare in cadrul unei conferinte de presa.

Lucrarile de pregatire vor incepe in data de 18 iunie. Lucrarile efective incep de saptamana viitoare miercuri, 20 iunie.

Termenul de finalizare a lucrarilor este 31 iulie 2018. Potrivit reprezentantului contructorului, acest termen va fi respectat cu siguranta.

Rampa de coborare de pe pod va fi blocata, iar circulatia se va face doar pe rampa de urcare unde se vor amenaja doua sensuri de circulatie. De asemenea se doreste anuntarea firmelor de transporturi cu TIR-uri sa ocoleasca zona pentru a nu paraliza circulatia care oricum se va desfasura destul de anevoios.

Lucrarile vor fi executatea de aceeasi firma, adica Drum Inserv din Zalau.

Prezent la conferinta de presa, citymanagereul municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba a declarat ca firma constructoare a fost somata de doua ori ca sa astupe gropile aparute pe pood. Acestia nu au raspuns somatiilor si ca urmare, daca nu isi vad de treaba, vor fi amendati cu 10.000 de lei pentru fiecare zi de intarziere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.