Picturi, portrete si pian. Intr-un cuvant … arta (Foto)

Imbinand artele plastice cu sunetul muzicii de pian, organizatorii vernisajului de azi, 14 iunie de la parterul Palatului Administrativ au reusit sa capteze atentia celor care au gasit ragaz sa se opreasca sa savureze o “clipa de arta”. Artistii plastici au fost “acompaniati” de pianistii de la Palatul Copiilor Satu Mare, indrumati de profesoara Mariana Moga.

“De n-am fi avut suflet, ni l-ar fi creat muzica”, spunea Emil Cioran. Muzica a fost cea care a dat substratul armonios al vernisajului de azi, in cadrul caruia au expus artistii Tiberiu Ilea si Kohan Angela.

Cei sase pianisti de la palatul Copiilor au incantat publicul prezent, dand o nota distincta evenimentul artistic. Cine sunt acesti minunati copii ? Iata-i: Anita Bercea, Alexandra Grigoriu, Lucian Palcău, Anita Şipoş, Alexandra Sorian si David Lita.

In spatele acestor mici muzicieni se afla profesoara Mariana Moga, sufletul Cercului de pian din cadrul Palatului Copiilor Satu Mare.

Ce ar mai fi de spus ? Mai nimic, deoarece arta vorbeste de la sine, iar muzica pianistilor a creat momente deosebite gasind caile spre inimile celor prezent la mini spectacolul de azi dupa-amiaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.