Ganea Attila va fi condus vineri pe ultimul drum

Ganea Attila, tanarul de 26 de ani care a murit marti, 12 iunie va fi condus pe ultimul drum vineri (15 iunie). Priveghiul va avea loc azi, 14 iunie pe strada Amatului, la capela cimitirului privat. 

“Joi 14.06.2018 la ora 18:00, cei ce doresc sa se întâlnească și să mai petreacă un timp alaturi de Ganea Attila, sunt așteptați pe strada Amațului la capela cimitirului privat. Iar vineri la ora 13:00 ne vom lua ramas bun si il vom petrece pe ultimul drum”, se arata intr-un mesaj postat pe Facebook.

In cursul zilei de sambata, 9 iunie acesta se afla la o zi de nastere. Se pare ca toata nenorocirea a venit dupa ce tanarul a sarit intr-o piscina de mici dimensiuni si s-ar fi lovit la cap. La cateva ore dupa acest incident, tanarul s-a plans de dureri la cap si s-a dus la Urgentele Spitalului Judetean.

In urma investigatiile medicale a reiesit faptul ca tanarul suferise o fractura a cutiei craniene. Pentru ca s-a simtit tot mai rau, pacientului i s-a indus o stare comatoasa. Acesta a fost tinut la spital pana marti cand a suferit un Atac Vascular Cerebral.

Pentru a fi salvat tanarul a fost transportat cu o ambulanta la Cluj, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, medicii reusind sa elimine hematomul. Cu toate acestea marti dupa-amiaza tanarul a decedat.

Attila Ganea urma sa se insoare in luna septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.