Tarom renunta la Chisinau, in favoarea municipiului Satu Mare

Compania TAROM a decis să anuleze cursa Constanţa-Chişinău-Constanţa, care era programată să opereze de la 1 iulie, pentru a dezvolta ruta Satu Mare – Constanţa – Satu Mare, anunta conducerea companiei aeriene. 

“Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa vă informează că ruta Constanţa – Chişinău – Constanţa, programată să înceapă la 1 iulie 2018, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian TAROM. Continuăm colaborarea cu reprezentanţii TAROM pentru dezvoltarea rutei Satu Mare – Constanţa – Satu Mare, cu începere din data de 3 iulie a.c. În acelaşi timp, avem încredere că, începând cu sezonul de vară 2019, operatorul naţional va dezvolta noi rute către litoralul românesc”, se arată în comunicat.

Operatorul aerian naţional anunţase pe 15 mai că îşi va dezvolta portofoliul de rute începând de la 1 iulie 2018 şi va lansa o serie de noi curse: Timişoara – Paris, Timişoara – Stuttgart, Cluj – Paris, Sibiu – Stuttgart, Chişinău – Timişoara şi Constanţa – Chişinău.

Va reamintim ca sătmărenii vor putea merge la mare din acest sezon estival, cu avionul, direct de pe Aeroportul Internațional Satu Mare.

Biletele pentru cursele Tarom s-au pus în vânzare începând cu data de 1 iunie. Acestea pot fi achiziționate, la prețuri începând de la 40 de euro dus-întors, cu toate tarifele incluse. Biletele se pot cumpăra online de pe site-ul Tarom, site-ul Aeroportului Internațional Satu Mare, dar și direct de la agențiile Tarom și agențiile de turism.

Primul zbor spre litoral, din acest sezon estival, va avea loc în data de 3 iulie, iar ultima cursă în data de 16 septembrie.

Cursele se vor desfășura cu doua frecvențe săptămânale, în zilele de marți și vineri. Aeronava care îi va duce pe sătmăreni pe litoral va pleca din Satu Mare spre Constanța (Aeroportul Mihail Kogălniceanu) la ora 9, iar din Constanța spre Satu Mare la ora 11.05.

Durata zborului va fi de o oră și 40 de minute.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.