Se lucreaza la amenajarea ultimului tronson al partiei de la Luna Ses (Foto)

Lucrările de amenajare a pârtiei de schi de la Luna Șes sunt în plină desfășurare. Din luna mai 2018, odată cu reluarea lucrărilor, au fost executate lucrări de terasiere, de excavare și nivelare a terenului și au fost montate lăncile aferente instalației de zăpadă artificială pe porțiunea amenajată până în prezent.

Categoriile de lucrări rămase de executat sunt: amenajarea ultimului tronson din lungimea pârtiei – până la cota 1200 de metri, realizarea de rigole, montarea gardului de protecție, finalizarea montării instalației de zăpadă artificială și a instalației de iluminat exterior în porțiunea superioară a pârtiei de schi, montarea plaselor de protecție, a indicatoarelor de avertizare și orientare precum și a panoului de informații. Lungimea totală a pârtiei va fi de 2100 de metri.

Conform graficului de execuție, firma ACOMIN – responsabilă de pregătirea domeniului schiabil, trebuie să încheie toate lucrările de amenajare a pârtiei de schi de la Luna Șes până la sfârșitul lunii noiembrie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.