Violator, retinut de politisti. Si-a facut de cap si in Satu Mare

Un bărbatul care a stat 9 ani în puscarie pentru două violuri, Petru Bătălan şi care era căutat după ce la sfârşitul acestei săptămâni ar fi lovit şi violat o taximetristă, pe un câmp din municipiul Hunedoara, a fost prins. În iunie 2013, individul a fost reţinut la Satu Mare după ce a violat o bătrână de 71 de ani

”Luni (11 iunie), în jurul orei 14.00, în urma activităţilor de căutare, poliţiştii hunedoreni au reuşit prinderea şi reţinerea, pe raza municipiului Hunedoara, a prezumtivului autor al infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate comise asupra unei taximetriste. Acesta a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nitu.

Politia a fost sesizată de către o femeie din localitate cu privire la faptul că, în timp ce făcea taximetrie, a fost abordată de un client, care a solicitat să îl transporte intr-un cartier din municipiul Hunedoara. Ajunşi la destinaţie, bărbatul a lovit-o şi a ameninţat-o, cerându-i să îl transporte pe un câmp, în afara localităţii, unde, sub ameninţare, a violat-o.

În 2013, Bătălan a fost reţinut la Satu Mare după ce, proaspăt eliberat din puşcărie, unde a stat patru ani pentru viol, a violat o bătrână de 71 de ani.

Individul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fiind eliberat în acest an.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.