Simona Halep, intampinata la Otopeni de ministrul Ioana Bran

Ziua de luni a fost despre Simona Halep. Campioana de la Roland Garros s-a întors acasă, mai fericită și mai emoționată ca niciodată. Cea mai bună jucătoare a lumii a fost întâmpinată la scara avionului de rude, prieteni și oficialități, printre care Stere Halep, tatăl Simonei, ministrul Tineretului și Sportului Ioana Bran, președintele COSR Mihai Covaliu, conducerea FR Tenis și alți apropiați ai campioanei.

Aeronava cu care a venit Simona a fost primită cu tunuri cu apă, apoi campioana a pășit pe covorul roșu până la salonul oficial unde au așteptat-o prieteni, câteva mici jucătoare de tenis dar și un număr record de jurnaliști.

“Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au pus câte o cărămidă la această performanță, familiei mele și tuturor fanilor. Sunt bucuroasă că m-am întors cu bine acasă. Acest trofeu este și al meu, dar și al României. Aici am crescut, aici m-am antrenat și de aici am ajuns campioană la Roland Garros”, a declarat Simona la sosire, copleșită de emoții.

Luni seara, Simona Halep s-a întâlnit cu fanii ei, cu suporterii care au ținut să o felicite și să o vadă personal, la Arena Națională. Mii de oameni au aplaudat-o îndelung pe proaspăta campioană de la Roland Garros, iar Simona le-a arătat copia în miniatură a trofeului cucerit la Paris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.