Doua organizatii puternice il sustin pe Adrian Cozma. Vezi care

Organizatiile Locale PNL din Ardud si Santau nu sunt de acord cu decizia Biroului Permanent Judetean in ceea ce priveste excluderea consilierului judetean Adrian Cozma din partid. 

Liberalii din Ardud au votat in unanimitate pentru sustinerea lui Adrian Cozma si au respins decizia BPJ. Iata procesul verbal al Biroului Politic Local al Organizatiei PNL Ardud:

De asemenea, liberalii din Santau au decis sa il sustina pe consilierul judetean:

“Biroul permanent local Santău s-a întrunit în ședința ordinară, în data de 10 iunie pentru a dezbate și a lua o decizie cu privire la decizia BPJ de a-l exclude din partid pe consilierul județean Adrian Cozma. Decizia va fi supusa la vot în cadrul Comitetului Director Județean, motiv pentru care am considerat de cuviință să luăm o decizie pe care să o prezentăm și sa o susținem în cadrul viitoarei întruniri a partidului.

În cadrul ședinței, cu unanimitate de voturi, s-a decis că BPL Santău va vota împotriva deciziei BPJ de excludere a consilierului Adrian Cozma din PNL, pe data de 15 iunie, în cadrul Comitetului Director Județean, care va avea loc la Muzeul Județean. Mandatat pentru exprimarea acestui vot este președintele organizației locale Santău.. Membrii organizației Santău consideră decizia luată în cadrul BPJ ca fiind nefondată și nestatutară, ba mai mult este o greșeală pentru PNL să excludă din partid un vector important de imagine, respectiv cel mai activ consilier județean. Ne facem griji ca această decizie luată în BPJ să nu fie altceva decât o răfuielă politică internă, o răzbunare a conducerii partidului ca urmare a nesupunerii, a consilierului Adrian Cozma față de partenerii din guvernarea locală. Apreciem că toate acțiunile publice și intervențiile din Consiliul Județean Satu Mare al consilierului județean Adrian Cozma au fost întemeiate și au respectat angajamentele fată de sătmăreni și principiile PNL. Vom cere și conducerii naționale să intervină urgent în această problemă.

De asemenea în calitate de primar nu am fost consultat cu privire la luarea unei astfel de decizii, care este total deplasată. Se pare că coducerea Organizației Județene a picat examenul unității și consolidării PNL la nivelul Judeșului Satu Mare. Atragem atenția că acest demers nu face bine viitorului PNL Satu Mare.

Totodata precizam faptul că organizația locală Santău este organizația cu cele mai bune rezultate politice din județul Satu Mare având 8 conilieri locali, primar si viceprimar PNL”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.