Ședință la PNL Negrești-Oaș pe tema excluderii lui Adrian Cozma din partid

Biroul permanent local Negrești-Oaș al PNL s-a întrunit în ședință ordinară sâmbătă, 9 iunie pentru a discuta despre excluderea consilierului județean Adrian Cozma.

„Biroul permanent local Negrești Oaș, s-a întrunit în ședința ordinară, în data de 9 iunie pentru a discuta situația consilierului județean Adrian Cozma, respectiv decizia BPJ de excludere a acestuia.

Decizia va fi supusa la vot în cadrul Comitetului Director Județean, motiv pentru care am considerat de cuviință să luăm o decizie pe care să o prezentăm și sa o susținem în cadrul viitoarei întruniri a partidului.

În cadrul ședinței, cu unanimitate de voturi, s-a decis că BPL Negrești Oaș va vota împotriva deciziei BPJ de excludere a consilierului Adrian Cozma din PNL, pe data de 15 iunie, în cadrul Comitetului Director Județean, care va avea loc la Muzeul Județean.

Mandatat pentru exprimarea acestui vot este președintele organizației locale Negrești Oaș.

Mai mult, BPL Negrești Oaș a redactat și semnat și un memoriu în acest sens, memoriu care va fi prezentat în cadrul Comitetului și va fi trimis și conducerii centrale a partidului.

Membrii organizației Negrești Oaș consideră decizia luată în cadrul BPJ ca fiind nefondată și nestatutară, ba mai mult este o greșeală pentru PNL să excludă din partid un vector important de imagine, respectiv cel mai activ consilier județean.

Ne facem griji ca această decizie luată în BPJ să nu fie altceva decât o răfuială politică internă, o răzbunare a conducerii partidului ca urmare a nesupunerii, a consilierului Adrian Cozma față de partenerii din guvernarea locală.

Apreciem că toate acțiunile publice și intervențiile din Consiliul Județean Satu Mare, al consilierului județean Adrian Cozma, au fost întemeiate și au respectat angajamentele fată de sătmăreni și principiile PNL.

Vom cere și conducerii naționale să intervină urgent în această problemă.

Presedintele BPL PNL Negresti-Oas,
Babiciu Marius”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.