Emotii mari pentru absolventii de la Scoala Gimnaziala “Grigore Moisil” (Foto)

Azi, 7 iunie, prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip a participat la festivitatea de încheiere a anului şcolar pentru absolvenţii clasei a VIII-a ai Şcolii Gimnaziale “Grigore Moisil”.

Cursul festiv a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor , începând cu ora 10.00, în prezenţa cadrelor didactice, părinţilor şi rudelor absolvenţilor.

În cadrul festivității, au fost premiați elevii care au obţinut rezultate bune și foarte bune la învăţătură, la concursuri sau olimpiade şcolare.

“Dragi absolvenţi, marcaţi astăzi încheierea unei etape din viaţa voastră. Urmează o altă etapă dificilă şi frumoasă în acelaşi timp, perioada liceului şi a facultăţii unde urmează să dobândiţi competenţele necesare pentru a putea accede pe piaţa muncii. În această perioadă ar trebui să se întâmple ceva important şi anume să găsiţi răspunsul la întrebarea: “ce vreau să devin când voi fi mare”. Nu există reţete cum să ajungeţi la cel mai bun răspuns, însă eu vă sfătuiesc să vă gândiţi ce vă place cu adevărat şi la ce sunteţi buni. Astfel veţi obţine cu siguranţă un răspuns. Vă doresc mult succes la examenul de evaluare şi multă inspiraţie la alegerea liceului potrivit. Multă baftă !” a spus prefectul Darius Filip.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.