O lume minunata ! Zambet de copil la Scoala Gimnaziala Botiz

Scoala Gimnaziala din Botiz a gazduit luni, 4 iunie, prima editie a concursului județean ,,ZÂMBET DE COPIL. LUMEA MEA”, proiect –concurs realizat in parteneriat cu Primaria si Biblioteca din localitate, coordonat de învățătoarele Daniela M. Ivan și Adela Boariu.

Actiunea a oferit posibilitatea copiilor si cadrelor didactice de a se întâlni cu o lume hazlie, inocentă, plină de zâmbete și culori. Elevii și-au împărtășit măiestria, experiența și creativitatea lor prin realizarea unor desene pe asfalt.

Scopul acestui demers a fost de a stimula potențialul creativ al elevilor valorificând și prilejul de a coopera.

Prin organizarea acestui concurs organizatorii si-au propus să uneasca gândurile și ideile copiilor într-o creație care să pună în valoare latura artistică a întregului echipaj.

Fratii Gabriel si Gabriela Gavris au susținut un moment artistic care a atras copiii, cadrele didactice și invitații într o horă veselă și plina de bucurie. La activitate au fost prezenți reprezentanții ISJ Satu Mare- inspector școlar prof. Angela Șimon și inspector școlar prof. Mihai Svegler Sabău.

Organizatorii adreseaza multumiri Primariei Botiz, partenerilor, conducerii scolii, școlilor participante și nu în ultimul rând oamenilor cu suflet mare care au facut ca această ediție sa fie una reușită: importatorul oficial in Romania al sucului Almdudler, familia Codrea, Ciorcășel C., Burcuș Aurel, Banc Vasile, Paleoca Ana, Dragoș Erzsebet, Apai Beatrix, Nagy Attila, Silaghi Iluș, Marc Timea și Andrei, Kanya Iuliu și alte persoane binevoitoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.