Tu știi cât de importantă e încă promovarea offline ?

Chiar și astăzi, sau cu atât mai mult astăzi, în plin boom al online-ului, a trimite mostre de produse prin poștă poate avea un impact deosebit asupra audienței tale țintă. Ai fi surprins să afli câte persoan epreferă curierul tradițional. Te va costa mai mult, este adevarat, și în plus vei pierde multe informații pe care le-ai putea obține din campaniile online, dar vei ieși cu siguranță în evidență prin această campanie de marketing personalizată. Poți trimite vouchere-cadou, mostre de produs, broșuri și practic orice ți-ar promova cel mai bine afacerea.

Deși importanța mediului online a crescut exponențial, printul nu a devenit neapărat obsolut. Trebuie doar să știi unde să printezi aceste materiale cu care vrei să te promovezi și cine să le conceapă. Aici calitatea trebuie să aibă prioritate.

Promovarea offline este la baza promovării în afaceri, reprezentând fundația promovării online și unul dintre instrumentele ce nu trebuie să lipsească nici unei afaceri. Promovarea offline însumează ansamblul metodelor de promovare care nu se desfășoară în mediul online. Putem vorbi astfel despre:

• Cărți de vizită, plicuri, facturi
• Reclame pe mașini (colantare)
• Materiale promoționale: broșuri, flyere, cataloage, etc.
• Reclame în presa scrisă (în cadrul diverselor reviste, ziare, cataloage de specialitate, etc.)
• Reclame la radio sautelevizor
• Scrisori de vânzare
• Reclame outdoor
• Alte obiecte cu rol promoțional: magneți, căni, pixuri, tricouri, sepci etc.

Cu toții traim în primul rând în mediul offline, motiv pentru care promovarea offline va avea mereu locul său bine stabilit în strategiile de marketing și promovare. Ar fi păcat să nu te bucuri și tu de avantajele sale, nu …?

Dacă ești în căutare de print de calitate, soluția pe care o propunem este să apelați la tipografia specializată care lucrează cu profesioniști și care acordă o importanță deosebită clienților, oferind numai materiale de înaltă calitate. FLYERALARM este tipografia care te ajută să îți promovezi afacerea în mediul offline astfel încât indiferent de mediul abordat, clienții tăi să te găsească cu ușurință.

Despre Flyeralarm trebuie să știți că a pătruns pe piața din România în anul 2015 și s-a impus cu o experiență de peste 14 ani și cu un renume ca fiind una dintre cele mai puternice tipografii digitale din Europa. Calitatea excepțională, prețurile accesibile, livrarea rapidă și consilierea individuală axată pe necesitățile fiecărui client sunt principiile după care au ales să se ghideze în tot acest timp profesioniștii de la Flyeralarm. Această firmă oferă servicii tipografice prin intermediul online-ului pe segmentul B2B în Europa, și este una dintre cele mai mari companii e-comemerce din Germania. În România, firma subsidiară a fost înființată la Sibiu. Echipa de lucru este formată din specialiști în tipografie care au beneficiat de perfecționare în Germania, și toate acestea pentru ca ei să ofere consiliere profesionistă clienților români.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.