Oficial ! Florin Gardos a semnat cu CS Universitatea Craiova

Satmareanul Florin Gardoş a semnat un contract pe doi ani, cu începere din data de 1 iulie, cu CS Universitatea Craiova. Anunţul a fost facut azi, 4 iunie pe site-ul oficial al clubului la care a evoluat internaţionalul în a doua parte a sezonului recent încheiat.

„Pentru că mi-a întins o mână într-un moment în care alţii mi-au întors spatele, şi pentru că am fost primit şi adorat de suporteri din prima clipă, am decis să semnez un nou contract cu Universitatea Craiova, pe încă doi ani. Vă mulţumesc din suflet tuturor”, a scris Gardoş pe pagina sa de Facebook.

Născut pe data de 29 octombrie 1988 în Satu Mare, Gardoş are 1,93 m. Florin Gardoş şi-a început cariera la Someşul Satu Mare şi a făcut pasul în Liga I în 2010, la Steaua Bucureşti. A îmbrăcat tricoul roş-albastru în 121 de meciuri, timp în care a marcat patru goluri şi a oferit două pase decisive. În cei patru ani petrecuţi la gruparea din Ghencea, Gardoş a obţinut două titluri de campion al ţării, o Cupă şi o Supercupă a României. Are 17 prezenţe în Europa League şi 11 în Champions League.

În vara anului 2014 a fost transferat la echipa engleză Southampton, contra unei sume de 6 milioane de euro. Din cauza unor accidentări grave, a evoluat doar în 18 meciuri pentru Southampton şi în 17 jocuri pentru gruparea Under-23 a clubului. În iarnă a fost împrumutat de ”sfinţi” la Universitatea, pentru ultimele şase luni de contract cu clubul din Premier League.

Gardoş a evoluat pentru selecţionatele Under-19 şi Under-21 (10 prezenţe şi un gol marcat), dar şi pentru naţionala de seniori (14 selecţii), pentru care a debutat în data de 8 februarie 2011, într-un amical cu Ucraina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.