Jandarmii “au invadat” ștrandurile din Satu Mare ! (Foto)

Jandarmii sătmăreni au început acţiuni de prevenire în zonele balneare şi de agrement din judeţul Satu Mare, derulate sub sloganul ”La ştrand în siguranţă”.

În perioadele 25 – 28 mai şi 1 – 3 iunie, jandarmii sătmăreni au demarat o serie de acţiuni de prevenire a faptelor antisociale din zonele balneare şi de agrement din judeţul Satu Mare.

Aceste acţiuni au fost iniţiate la ştrandul din oraşul Tăşnad şi s-au încheiat la cele două ştranduri din municipiul Satu Mare.

Cu această ocazie, jandarmii sătmăreni au distribuit pliante cu mesajul „La ştrand în siguranţă” şi au prezentat oamenilor câteva reguli minime de precauţie şi siguranţă a copiilor şi bunurilor personale.

În vederea eliminării riscurilor de dispariţie a minorilor şi prevenirii pierderii unor bunuri, jandarmii i-au sfătuit pe cei aflaţi în apropierea zonelor de agrement să dea dovadă de o atenţie sporită, iar în caz de nevoie să solicite sprijinul patrulelor de ordine şi siguranţă publică sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Jandarmeria Satu Mare recomandă:

– supravegheaţi copiii atunci când se află la joacă sau în zone aglomerate;
– explicaţi copilului că nu este bine să intre în vorbă cu persoane străine sau să urce în maşinile necunoscuţilor sub diverse pretexte;
– asiguraţi – vă că micuţul dumneavoastră ştie numele părinţilor sau al însoţitorilor
– fiţi prudenţi atunci când vi se solicită ajutorul de către persoane necunoscute
– nu lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii sau când sunteţi la plajă , ori în bazin, bunuri de valoare;
– parcaţi autoturismul în locuri special amenajate, iluminate corespunzător.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.