In Memoriam Sergiu Stoica ! Moment de reculegere in memoria tanarului care a murit in accidentul de la Madaras (Foto)

Azi, 3 iunie, în organizarea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Satu Mare s-a desfășurat cea de-a treia ediție a “Festivalului Meșteșugurilor și Tradițiilor” la Muzeul Etnografic din localitate. In cadrul evenimentului, familia tanarului de 19 ani, Sergiu Stoica, care a murit la inceputul lunii mai intr-un accident de circulatie in localitatea Madaras, a primit o diploma IN MEMORIAM din partea primarului comunei Craidorolt, Daniel Balogh.

În deschiderea evenimentului s-a ținut un moment de reculegere pentru Sergiu Stoica, fiu al satului, și fost membru al Ansamblului Folcloric al Județului „Doruri Sătmărene”.

A luat cuvântul managerul CJCPCT Satu Mare, Robert Laszlo, care din partea primarului comunei Craidorolț, Daniel Balogh a oferit o diplomă IN MEMORIAM Sergiu Stoica familiei acestuia.

Va reamintim ca un accident soldat cu moartea unui tânăr de 19 ani, Sergiu Stoica, a avut loc în noaptea de marți, 1 spre azi, 2 mai, în localitatea Mădăras.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, tânărul nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Acesta a pierdut controlul volanului, s-a izbit cu mașina de un cap de pod, iar apoi a ricoșat într-un stâlp.

În urma impactului extrem de violent, șoferul a decedat.

Sergiu Stoica a fost elev la Colegiul Național „Doamna Stanca”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.