Urmarire pe strazile Satmarului. Contrabandistul a scapat !

Politistii de Frontiera au incercat vineri, 1 iunie să oprească în trafic, pentru control, pe raza municipiului Satu Mare, un microbuz, marca Ford. Soferul insa nu a oprit la semnalele regulamentare efectuate de către polițiștii de frontieră, continuându-și deplasarea în mare viteză.

Oamenii legii au trecut la urmărirea autovehiculului în cauză, iar la scurt timp au descoperit microbuzul abandonat, iar în interiorul acestuia au putut fi observate mai multe colete cu țigări.

Polițiștii de frontieră au trecut la monitorizarea zonei în vederea reținerii șoferului, iar autoturismul cu țigări a fost transportat la sediul Poliției de Frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 7.497 pachete de țigări, de diferite mărci, în valoare de 87.700 de lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

Microbuzul folosit la activitatea infracțională, în valoare de 12.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul serviciului până la finalizarea cercetărilor.

În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.