Sală de sport modernă, inaugurată de ministrul Ioana Bran (Foto)

Ministrul Tineretului și Sportului, deputatul social-democrat Ioana Bran, a participat azi, 2 iunie la inaugurarea unei săli de sport modernă, în comuna Racșa. Sala a fost construită cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții. 

La eveniment au participat oficialități locale dar și de la nivel național, precum: primarul Toma Betea, vicepreşedintele PE Ioan Mircea Paşcu, prefectul Darius Filip, preşedintele PSD Satu Mare Aurelia Fedorca, senatorul Gabriel Leș, vicepreşedintele ANPM Radu Roca, primari şi consilieri.

“Am asistat astăzi la inaugurarea unei noi săli de sport, în comuna Racșa din județul Satu Mare. Construită cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții, după standarde foarte moderne și ridicată în timp scurt, sala va oferi comunității locale un spațiu de practicat sportul, de care era mare nevoie. Am fost emoționată să văd bucuria din ochii copiilor care abia așteptau să intre în noua sală și care au oferit apoi celor prezenți un meci demonstrativ de handbal. Mai ales că au avut prilejul să evolueze sub ochii atenți ai foștilor mari handbaliști Cornel Oțelea și Vasile Stângă. Și, ca la orice lucru nou ridicat, am asistat și la tradiția sfințirii, alături de primarul Toma Betea, de vicepreşedintele PE Ioan Mircea Paşcu, de prefectul Darius Filip, de preşedintele PSD Satu Mare Aurelia Fedorca, de senatorul Gabriel Leș, vicepreşedintele ANPM Radu Roca, primari şi consilieri, dar și de un grup de copii îmbrăcați în minunatele costume populare ale Țării Oașului”, spune ministrul Ioana Bran.

Prefectul Darius Filip a felicitat primarul comunei Racşa, Toma Betea pentru realizarea acestor importante obiective pentru comunitate spunând că această sală de sport este cea mai modernă sală pe care o are judeţul Satu Mare.
Gazda evenimetului, primarul comunei Racşa, Toma Betea  a precizat că sala de sport a fost ridicată pe baza unei finanţări prin Compania Naţională de Investiţii şi a costat 6,2 milioane de lei iar podul a fost finanţat tot prin Ministerul Dezvoltării şi a costat aproximativ 77.000 de euro.
La finalul festivităţilor de inaugurare s-a jucat un  meci de handbal feminin demonstrativ la care au participat toţi invitaţii, tribunele sălii fiind pline.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.