Unda verde pentru modernizarea Bazei sportive “Dinamo”

Consiliul Local Satu Mare a aprobat azi, 31 mai un proiect de hotărâre privind contractului de asociere între municipiul resedinta de judet, Liceul cu Program Sportiv și Federația Română de Fotbal. In baza acestui parteneriat va fi reabilitata Baza sportiva “Dinamo”.

“Am făcut un mare pas înainte privind reabilitarea bazei sportive ”Dinamo”. Consiliul Local Satu Mare a aprobat joi un proiect de hotărâre privind aprobarea contractului de asociere între Municipiul Satu Mare, Liceul cu Program Sportiv și Federația Română de Fotbal. În baza acestui parteneriat vom amenaja un teren sintetic de dimensiuni regulamentare, vom reabilita pista de atletism și vom moderniza vestiarele”, spune primarul Kereskenyi Gabor.

Va reamintim ca primarul Kereskényi Gábor s-a întâlnit in data de 9 mai, cu președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, punând bazele unui parteneriat privind realizarea unei baze sportive moderne în municipiul Satu Mare, iar în parteneriat și cu Consiliul Județean a unui centru de pregătire pentru copiii talentați din mediul rural.

Kereskényi a propus ca locații baza sportivă Dinamo și fostul stadion Unio, acesta din urma având însă situația juridică neclară, fiind încă în proprietatea Ministerului Educației.

FRF va suporta realizarea unui teren sintetic de dimensiuni oficiale, iar Primăria va finanța realizarea utilităților.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.