Martor în procesul lui Rentea: “Îmi este greu să cred că el este vinovatul”

Procesul de azi, 30 mai în dosarul în care Răzvan Rentea este inculpat în cazul triplei crime de la Apa a început cu audierea lui Bogdan Romel Boje, vărul lui Rentea. Ramona Kerekes, cea cu cae Razvan Rentea avusese o relatie, nu s-a prezentat nici la termenul de azi. Aceasta va fi adusa cu mandat in data de 11 iunie 2018. 

Acesta și-a modificat în parte declarația data in faza de urmărire penală. Boje a subliniat faptul că a aflat despre tragedie din presă. Când s-a întâlnit cu Rentea, acesta i s-a părut supărat, nedumerit.

“Eu și nici familia nu l-am suspectat nici un moment. Îmi este greu sa cred că este singurul vinovat, sau mai precis că el este vinovatul. Însă toate probele duc spre el”, a declarat Boje.

În zilele următoare acesta a rămas împreună cu inculpatul “pentru a-l liniștii și a-l susține moral”, spune martorul.

In declaratia data in faza de urmărire penală, Boje a declarat că Rentea i-ar fi povestit că a găsit o toporișcă în mașină tatălui său, însă întrebat în cadrul procesului de azi acesta a spus că nu știe despre așa ceva. Totuși, la insistențele procurorului de caz, Boje a spus că “da, acum îmi amintesc”.

Referitor la relația lui Răzvan Rentea cu Ramona Kerekes, Boje a sublinia faptul că era una nocivă pentru acesta. “Știam că nu îi face bine. Știam că părinții lui nu vor accepta niciodată o persoana care are un copil”, spune Boje.

Cu privire la amenințări, Bogdan Boje spune că Rentea i-a povestit că ar fi fost amenințat de către soțul Renatei Kerekes.

Tot in cadrul procesului de azi a fost audiata o fosta colega a lui Rentea, Floare Rosca. Femeia a declarat in fata instantei ca Razvan Rentea ii mai cerea din cand in cand bani, sume cuprinse intre 150 si 400 de lei, bani pe care i-a restituit intotdeauna. Ultima suma ceruta a fost de 400 de lei, pe care a restituit-o in data de 23 noiembrie 2017 seara. Este important de remarcat faptul ca 23 noiembrie este chiar ziua in care a avut loc tripla crima de la Apa.

Urmatorul termen a fost fixat la data de 13 iunie, ora 10.00. Martora Ramona Kerekes, fosta iubita a lui Razvan Rentea va fi aduysa cu mandat deoarece nu s-a prezentat la cele doua citari prealabile.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.