Lucrările la mall-ul NEPI avansează în ritm alert

Constructia mall-ului NEPI din Satu Mare inainteaza in ritm alert. Acesta va dispune de o suprafață închiriabilă de 29.000 de metri pătrați, dispusă pe două niveluri. Mall-ul se construieste pe Drumul Careiului din Satu Mare. 

Potrivit reprezentantilor companiei, investitia, in valoare de 40 de milioane de euro se va finaliza pana la sfarsitul acestui an.

Shopping City Satu Mare va fi un centru comercial perfect adaptat trendurilor actuale. Dintre cele 90 de branduri ce urmează să fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oară în regiune, mixul de chiriași fiind croit special pentru a răspunde dorințelor și nevoilor sătmărenilor. Astfel, centrul comercial va cuprinde o ofertă completă, acoperind toate segmentele de interes: de la fashion, frumusețe, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, până la servicii pentru toate nevoile.

Pe lângă multitudinea de branduri și servicii, centrul va avea o ofertă culinară variată, pentru toate gusturile, într-un spațiu modern de food court cu restaurante, cafenele și terase exterioare.

Pentru NEPI Rockcastle, Shopping City Satu Mare va fi un proiect care va marca și o serie de inovații, aduse pentru prima data în centrele din România. Un exemplu este conectarea terasei exterioare, printr-o pasarelă peste râul Someș, cu zona de promenadă și Centrul Vechi ale orașului, facilitând crearea unor spații exterioare de petrecere a timpului liber, cu vedere unică asupra orașului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.