Actiune sportiva organizata de un preot din judet (Foto)

57 de persoane au participat zilele trecute la actiunea “Bucurie in Miscare”, eveniment organizat de preotul ortodox Cristian Chindris, respectiv de profesorul Corina Chindris, in comuna Paulesti.

Datorită numărului neașteptat de mare, copiii au fost împărțiți în trei categorii de vârstă, fiecare categorie având 1, 2 sau 3 grupe.

Fiecare copil a fost cronometrat de către Gabriel Costea, iar scrierea timpului și ierarhizarea (conform timpului înregistrat) s-a făcut de prof. Lorena Dumitru.

“Ideea acestei activități a pornit de la derularea unor activități asemănătoare. Între timp am constatat importanța ei din cel puțin două motive: 1) Mișcarea, sportul sunt benefice pentru sănătate; 2) Copiii sunt smulși din fața tabletelor și gadget-urilor; 3) Bucuria din sufletele copiilor, părinților, bunicilor și participanților (privitorilor și suporterilor); 4) Pentru noi păuleștenii este un mijloc de socializare, cunoaștere și împrietenire; 5) Implicarea Parohiei noastre și în altă categorie de activități”, spune parintele Cristian Chindris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.