Ministrul Ioana Bran: “PSD rămâne unit și merge mai departe !”

Ministrul Tineretului si Sportului, deputatul social-democrat Ioana Bran, transmite un mesaj de unitate si solidaritate “în lupta cu cei care vor să ne destabilizeze”. Ministrul condamna decizia celor care au parasit partidul si “care pun interesul personal înaintea interesului românilor care ne-au acordat încrederea”, spune Ioana Bran. 

Iata mesajul ministrului Tineretului si Sportului:

“Mă alătur colegilor mei și organizațiilor PSD din toată țara care au transmis mesaje de unitate și solidaritate în lupta cu cei care vor să ne destabilizeze.

PSD demonstreză azi că este un partid unit și puternic, iar colegii care au decis să dezerteze reprezintă doar opinii separate, persoane care pun interesul personal înaintea interesului românilor care ne-au acordat încrederea.

Este firesc să avem o diversitate de opinii, însă nu trebuie să uităm că avem același scop: acela de a lupta pentru idealurile pentru care românii ne-au investit cu încrederea lor.

Sunt convinsă că tinerii din PSD și din România știu că în viață poți reuși doar prin muncă, prin responsabilitate și prin consecvență, iar calea ușoară a traseismului este pierzătoare pe termen lung.

Marea provocare este să lupți pentru o idee alături de colegii cu care ai pornit la drum, nu să fugi atunci când este greu!

PSD rămâne unit și merge mai departe!”, este mesajul ministrului Ioana Bran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.