Premii Autonet pentru cei mai buni elevi

Autonet Import acordă o importanță deosebită proiectelor de responsabilitate socială, oferind anual premii celor mai buni copii de la cinci licee sătmărene. Autonet oferă aceste recompense începând din anul 2012, la început în obiecte, iar din 2015, în bani.

An de an, șefii de promoție ai Colegiilor Naționale “Kölcsey Ferenc” și “Mihai Eminescu”, ai Liceului Teoretic German “Johann Ettinger” și ai LiceelorTeologice Romano-Catolic “Hám János” și Reformat sunt răsplătiți pentru munca pe care au depus-o în cei patru ani de liceu, demonstrând nu doar un interes real în materiile studiate, dar și ambiție, perseverență și constanță. Premiile, care constă în diplome și bani, au un dublu rol pentru liceenii celor cinci școli: pe lângă rolul de recunoaștere a meritelor celor mai buni absolvenți, acestea au ca scop și stimularea elevilor din clasele a IX-a, a X-a și a XI-apentru a deveni cei mai buni la învățătură și de a crea o competiție sănătoasă, rezultatul acestui climat competitiv fiind benefic atât elevilor, pe plan individual, cât și școlii ale cărei cursuri le urmează. Premiile oferite se ridică la 5.000 de euro, câte 1.000 de euro pentru fiecare dintre cele cinci instituții de învățământ.

În săptămân apremergătoare încheierii cursurilor și decernării premiilor, Autonet Import a organizat și un eveniment prin care le-a oferit elevilor o experiență pentru viitor. Sub numele de “Autonet Career Day”, evenimentul a avut ca scop prezentarea oportunităților oferite de companie viitorilor profesioniști sătmăreni și încurajarea acestora pentru a se întoarce sau a rămâne în orașul nostru, odată ce și-au încheiat studiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.