Petiţie: “STOP live pe Facebook la volan ! Dă like vieţii !”

“STOP live pe Facebook la volan! Dă like vieţii!” este o petitie lansata pe Facebook dupa teribilul accident de marti, 22 mai din Ungaria, in care 9 persoane si-au pierdut viata. Petitia poate fi semnata aici: https://www.petitieonline.com/stop_live_pe_facebook_la_volan_d_like_vieii. Pana in prezent s-au strans aproape 9.000 de semnaturi.

“Un şofer face live pe Facebook. Consecinţa: Un accident cumplit. 9 români morţi. Copiii lor, orfani!

STOP! Raportează! Salvează o viaţă!

5 oameni mor zilnic pe şoselele din România. Împreună putem salva vieţi! Raportează live-ul la volan!

STOP! “Raportează clipul video în direct!”. Este exact textul pe care îl vedem în secţiunea “Opţiuni” a oricărui clip video transmis în regim live pe Facebook. Un număr MAI mare de raportări înseamnă blocarea într-un timp MAI scurt a filmărilor care distrag atenţia şoferilor şi pun în pericol vieţile tututor participanţilor la trafic.

Observator, în parteneriat cu Poliţia Română, lansează petiţia: “STOP live pe Facebook la volan! Dă like vieţii!”. Un demers pentru viaţă, un demers în care trebuie să ne implicăm toţi!

Dă like vieţii! Semnează petiţia!

Această petiţie va fi trimisă către Facebook Official pentru a solicita sprijin în realizarea unei monitorizări mai rapide asupra raportărilor live-urilor la volan!~, se arata in textul petitiei.

Mai multe detalii despre accidentul din ungaria cititi aici: https://www.satmareanul.net/2018/05/23/carnagiu-pe-sosea-noua-morti-foto/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.