Venituri uriașe pentru NEPI. Ce spun reprezentanții companiei

Dezvoltatorul imobiliar sud-african NEPI Rockcastle, care construiește un mall și la Satu Mare, a obţinut în 2017 venituri de 147 de milioane de euro din chiriile proprietăţilor pe care compania le are în România. 

Pe piaţa locală, fondul are 31 de proprietăţi, cele mai multe fiind centre comerciale, atât în Bucureşti, cât şi în restul ţării.

„Continuăm strategia de expansiune şi în 2018, cu noi dezvoltări şi achiziţii în ţările în care suntem prezenţi. Ca dimensiune a portofoliului, rămânem lideri în CEE (Europa Centrală şi de Est – n. red.) şi urmărim să menţinem o poziţie dominantă pe toate pieţele în care suntem prezenţi“, spun reprezentanţii NEPI Rockcastle.

Mall-ul de la Satu Mare, care se construieste pe Drumul Careiului, va dispune de o suprafață închiriabilă de 29.000 de metri pătrați, dispusă pe două niveluri.

„Suntem încrezători că investiția de 40 de milioane de euro pe care o facem aici le va oferi sătmărenilor un spațiu complet de retail și divertisment, pregătit să le ofere cele mai bogate experiențe”, spune Sebastian Mahu, Head of Asset Management, NEPI Rockcastle.

Shopping City Satu Mare va fi un centru comercial perfect adaptat trendurilor actuale. Dintre cele 90 de branduri ce urmează să fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oară în regiune, mixul de chiriași fiind croit special pentru a răspunde dorințelor și nevoilor sătmărenilor. Astfel, centrul comercial va cuprinde o ofertă completă, acoperind toate segmentele de interes: de la fashion, frumusețe, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, până la servicii pentru toate nevoile.

Pe lângă multitudinea de branduri și servicii, centrul va avea o ofertă culinară variată, pentru toate gusturile, într-un spațiu modern de food court cu restaurante, cafenele și terase exterioare.

Pentru NEPI Rockcastle, Shopping City Satu Mare va fi un proiect care va marca și o serie de inovații, aduse pentru prima data în centrele din România. Un exemplu este conectarea terasei exterioare, printr-o pasarelă peste râul Someș, cu zona de promenadă și Centrul Vechi ale orașului, facilitând crearea unor spații exterioare de petrecere a timpului liber, cu vedere unică asupra orașului.

Un Comentariu la "Venituri uriașe pentru NEPI. Ce spun reprezentanții companiei"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.